Cea mai noua statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia Nord, dezvoltata initial ca o zona rezidentiala, a devenit acum una dintre destinatiile estivale de lux, predominata de hoteluri moderne cu servicii de luxe, dar si de apartamente in regim self catering. Plaja, care urmeaza a fi reamenajata in iarna acestui an (2020/2021) va fi punctul forte al aceste zone turistice ce va rivaliza peste cativa ani cu Coasta de Azur.

 

Constructiile continua in Mamaia Nord

 

In trecut, Mamaia Nord, era cunoscuta datorita Restaurantului Hanul Piratilor si a Taberei Navodari. Acum, an de an, aici se construiesc vile, pensiuni, dar si hoteluri moderne, clasificate la 4 stele.
Pe malul lacului Siutghiol intalnim unitati de cazare la dimensiuni mici, cu curti spatioase cu gratare, foisoare, locuri de joaca pentru copii sau chiar piscine exterioare: Pensiunea Alfa, Pensiunea Siera, Pensiunea Sea Breeze.

Cazarea Mamaia Nord 2021 cu buget redus

Turistii care doresc o cazare in Mamaia Nord 2021 cu buget redus au la dispozitie campinguri moderne, dotate cu facilitati complete.

Cazare Mamaia Nord 2021 in hoteluri moderne

Mamaia Nord este dominata  de hoteluri noi, moderne, unde puteti petrece o vacanta estivala in conditii excelente, de maxima siguranta epidemiologica: Hotel Lemon Cliff, Hotel Excelsior, Hotel Nayino, Hotel Blue Beach sau Hotel Blue Wave.
In zona Mamaia Nord s-a  dezvoltat si zona de restaurante, aici putand gasi si restaurante cu specific pescaresc, grecesc, arab sau fast food.

Distractie si relaxare in Mamaia Nord

In prezent, in Mamaia Nord, au fost relocate mai multe cluburi de fitze: Club Le Gaga Mamaia Nord, Fratelli Beach sau Bellagio. Kudos Beach este locul ideal pentru distrcatie si super-party, spatiul masurand aproximativ 10.000 mp.

Plajele din Mamaia Nord 2021

Proiectul de latire a plajelor de pe litoralul romanesc prinde contur. In doar 3 zile de la demararea lucrarilor, acestea s-au latit cu 150 de metri.Olandezii, care se ocupa de intreaga operatiune muncesc aproape non-stop si ne promit ca la primavara, odata cu deschiderea sezonului estival 2021, plaja dintre constanta si Navodari va avea o alta infatisare.