Oferte early booking Mamaia sau inscrieri timpurii, asa cum au fost ele denumite initial, usor, usor au capatat incredere printre turistii romani, asa ca , iata , acum asistam la rezervari inca de la 31 Decembrie a fiecarui an calendaristic pentru viitorul sezon estival.

Este un pas destul de important facut de catre industria noastra hoteliera. Este un dintre suprizele placute oferite turistului roman pentru a alege ca destinatie de vacanta, litoralul romanesc.

SONY DSC
early booking mamaia

In acest an, campania de reduceri early booking Mamaia a fost ceva mai agresiva, reducerile acordate de catre hotelierii din Mamaia ajungand si pana la 40 %. Cum , in general aceste reduceri mari se acorda pentru un anumit numar de camere alocat, acestea epuizandu-se pana la data de 31 decembrie 2015, unele hoteluri au sistat campania de reduceri early booking Mamaia.

Au  mai ramasa in lista destule hoteluri din Mamaia care acorda si pentru urmatoarea etapa 31 ianuarie 2016 reduceri early booking  Mamaia de pana la 30 %.

early booking mamaia
eraly booking mamaia

 

Hoteluri cu reduceri  early booking Mamaia

 

Hotel Richmond 4*, unul dintre hotelurile elegante din Mamaia, ofera tarife de cazare incepand de la 255 euro/persoana/sejur de 5 nopti cazare cu mic dejun. Reducerea de 10 % se acorda pentru rezervarile efectuate pana la data de 30.04.2016.

Hotel Richmond 4* a fost inaugurat in vara anului 2008, fiind conceput dupa ultimele cerinte in materie de modernism.

early booking mamaia
early booking mamaia

Cele 34 de camere duble, 6 camere twin, 4 camere VIP si 3 aparatmente ale hotelului Richmond 4* asigura tot confortul necesar pentru o vacanta ideala in Mamaia.

early booking mamaia
early booking mamaia

Hotel Vega 5*, ultima aparitie de lux pe litoralul romanesc afiseaza cu generozitate oferte early booking Mamaia, valabile pentru rezervarile facut cu 90 de zile inaintea sosirii.

Pretul unui sejur de 5 nopti cu demipensiune la Hotel Vega 5*-Mamaia porneste de la 430 euro/persoana.

Hotel Vega 5*-Mamaia isi suprinde oaspetii sau cu cea mai mare plaja de cinci stele din Mamaia, fiind printre putinele hoteluri din Mamaia care ofera un cadru elegant si rafinat pentru petrecerea unei vacante de lux in Mamaia.

 

O aparitie surprinzatoare, destul de placuta in lista hotelurilor cu early booking Mamaia este Sulina International 3* care promite pentru 2016 un alt stil arhitectonic, o alta calitate a serviciilor hoteliere. Sa-i credem pe cuvant si sa vedem care este ofera cu early booking Mamaia pentru data de 31.03.2016.
sulina

392 lei/persoana, sejur de 5 nopti cazare cu mic dejun este pretul de la acre incepe oferta early booking pentru Sulina International 3*. Un pret destul de generos pe care, credem noi si-l permite orice turist roman care-si doreste in aceasta vara un sejur pe litoralul romanesc.

Hotel Dorna 3*, unul dintre primele hoteluri care au inteles ca trecerea la conceptul de all inclusive este mai mult decat o cerinta a turismului de masa, are afisate preturi cu reduceri eraly booking -Mamaia, incepand de la 569 lei/persoana, sejur de 5 nopti cu demipensiune si 776 lei/persoana, sejur de 5 nopti cu servicii all inclusive.

Ultima modernizare din 2013 i-a adus din ce in ce mai multi turisti, fapt ce a determinat ca Hotel Dorna 3* sa se situeze acum printre cele mai solicitate hoteluri din Mamaia.

eraly booking mamaia
early booking mamaia

Urmatoarea etapa pentru reduceri early booking Mamaia la Hotel Mercur-Minerva 3* este 29.02.106, data pana la cel mai bun pret pentru un sejur de 5 nopti cazare cu servicii all inclusive incepe de la 864 lei/persoana.