neptun-olimp

 

 

 

Aici veti gasi ultimele hoteluri modernizate in statiunea Neptun- Olimp ce vor functiona incepand cu sezonul estival 2020.

 

Hoteluri modernizare Neptun-Olimp 2020

Cele doua statiuni se afla in continuarea ceileilalte, acestea au fost inglobate intr-o singura statiune: Neptun-Olimp.
Neptun-Olimp abunda in spatii verzi, marginita de padurea Cormorova la vest si Lacu Neptun la est. Neptun -Olimp este considerata o statiune linistita, recomandata pentru relaxare.

Plaja Neptun-Olimp

Plajele celor doua statiuni Neptun si Olimp nu comunica intre ele din cauza prezentei in zona a pontonului ce apartine vilelor Protocolului de Stat. Ambele plaje sunt acoperite cu nisip grosier. Intrarea in apa este usor inclinata, iar adancimea apei creste brusc. Cea mai cunoscuta portiune a plajei din Neptun se numeste “La steaguri“, considerata una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc.

Plaja din Olimp este diferita fata de cea din Neptun si asta datorita golfurilor ce apar din loc in loc.

Neptun -Olimp pe vremea lui Ceausescu

 

Zona rezidentiala in care se afla vila de protocol a familiei Ceausescu era inchisa si foare securizata. Masurile de securitate devenisera excesive. Complexul rezidential era deservit de o intreaga” armata” prezidentiala, care sa asigure sederea cuplului Ceusescu  cat mai placuta, dar si a demnitarilor comunisti sositi si ei la mare pentru o partida de table cu “tovarasa”.

Plaja din cadrul zonei era atent curatata de scoici, iar nisipul era afanat pentru a fi placut la atingere. Apa marii era purificata de pietre, scoici, alge si meduze.

Scafandrii securizau perimetrul in larg, astfel incat sa fie eliminata orice amenintare sosita dinspre largul marii. Un gard despartea plaja prezidentiala de restul plajei statiunii pentru a asigura intimitatea cuplului prezidential.

 

Hoteluri modernizate Neptun-Olimp 2020

Incepand cu 2018 in statiunea Neptun-Olimp gasim foare multe hoteluri modernizate, unele dintre ele pastrandu-si denumirea, altele preferand o rebrenduire.

Asa este si cazul hotelului Holiday Blue. Fostul hotel Slatina, in 2019-2020 a suferit un intreg proces de modernizare, acesta fiind clasificat la 3 stele. Holiday Blue 3* este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, intre statiunile Neptun si Olimp. Hotelul compus din doua corpuri cu patru nivele fiecare dispune de 225 camere duble, parcare proprie, bar, internet wireless, piscina in aer liber.

 

Cu 37 de camere duble si 4 apartamente, Hotel Holiday Olimp 3* este pozitionat intr-o zona de verdeata din Olimp, la aproximativ 300 de metri de mare. Amplasat intr-o zona rezidentiala, Hotel Holiday Olimp 3* a devenit unul dintre cele mai cautate puncte de cazare din zona Olimp.

Holiday Olimp

In incinta hotelului, oaspetii se pot relaxa in barul de zi sau pe terasa hotelului. Pentru o buna dispozitie, personalul hotelului va recomanda piscina hotelului. Restaurantul hotelului va pune la dispozitie cele mai gustoase preparate culinare atat din bucataria internationala cat si locala.

Holiday Olimp

 

Renovat in 2018, Hotel Pam Beach Resort & SPA 3* isi invita oaspetii sai de a admira imensitatea marii din orice camera a hotelului. Cele 210 camere dispuse perpendicular  pe mare sunt dotate cu minibar, aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par, baie proprie cu dus. Camerele hotelului Pam Beach Resort & Spa 3* nu au balcon. Hotelul beneficiaza de un restaurant cu 2 terase supraetajate cu vedere superba direct la mare si program artistic.

Recent renovat, complexul Spring Holiday va intra in circuitul turistic in anul 2020, oferind servicii de cazare cu mic dejun, urmand ca din sezonul 2021 sa se transforme intr-un complex cu regim all inclusive, cu doua restaurante. Capacitatea hotelului Spring Holidays 3* va avea 1100 de turisti. Mamagementul Complexului Spring Holidays 3*-Neptun si-a fixat ca obiectiv ca hotelul sa devina o destinatie de top a vacantelor romanilor.

Cine este complex Hotelier Spring Holiday

Spring Holiday 3*-Neptun este format din fostele hoteluri Clabucet si Prahova.

Complexul Spring Holiday 3* se va deschide in 15 iunie 2020, in primul an de la deschidere, micul dejun urmand a fi servit in cadrul restaurantului Spring Time.

Programati-va pentru sezonul 2020 o vacanta in Neptun-Olimp, o adevarata destinatie recomandata  unei relaxari totale.