Mamaia Nord a prins contur acum cativa ani. De la un an la altul s-a transformat rapid intr-un proiect rezidential, in conditiile in care mai multi dezvoltatori vor sa construiasca in urmatoarea perioada peste 4500 de apartamente in regim hotelier.
Nu  este de mirare ca la inceputul acestui sezon estival, noua statiune Mamaia Nord-Navodari  a ajuns cea de-a doua ca cea mai bine vanduta statiune de pe litoralul romanesc, dupa Mamaia.

mamaia nord
hoteluri mamaia nord

Foarte multi specialisti in turism afirma ca Mamaia Nord-Navodari cunoaste o dezvoltare fulminanta in ultimii ani, intr-un context dezechilbrat. In timp ce aici apar zeci de mii de locuri de cazare in apartamente de vacanta, hoteluri si vile sau pensiune turistice, in restul litoralului romanesc, aparitia de noi complexe hoteliere este una timida. In zona de sud a litoralului, dezvoltatorii se limiteaza la modernizarae si renovarea vechilor structuri hoteliere.  Structuri invechite, cu spatii de cazare artificial dimensionate pentru numarul de stele atribuit.
Dezvoltarea exploziva a numarului de locuri de cazare in Mamaia Nord ne-a determinat sa punem un accent mai mare pe promovarea acestei destinatii de vacanta.

 

 Cele mai bune hoteluri Mamaia Nord

 

Hotel Opera de 4 stele, recent inaugurat in 2017, este construit chiar pe malul marii, la cativa pasi de cluburile Loft si LeGaga. Pe langa spatiile de cazare, turistii beneficiaza de plaja privata a hotelului, dar si de ospitatlitatea personalului din restaurant si baruri.

mamaia nord
hotel opera
mamaia nord
plaja hotel opera

Lemon Cliff Luxury Beach 3 stele este o locatie noua situata in zona Mamaia Nord-Navodari, pe faleza, la cativa metri de plaja. Marea se vede excelent din cele 56 de camere duble si 17 apartamente, amenajate modern. Daca nu aveti alternative, puteti servi masa in cadrul restaurantului propriu. Relaxarea la soare o puteti face chiar pe plaja privata din fata hotelului, insa o sa platiti sezlongurile si umbrelele.

mamaia nord
hotel cliff lemon
plaja cliff lemon

In primavara anului 2019, in zona Kazeboo, la 100 de metri de plaja a fost finalizata constructia noului hotel Clas de 3 stele. Va recomand acest hotel, fara rezerve. Va veti bucura de ospitatlitatea intergului personal. Micul dejun il aveti asigurat in tariful de cazare, iar celalalte mese le puteti servi la terasele cu specific din apropierea hotelului.

clas mamaia nord
clas mamaia nord
clas mamaia nord

Tot in Mamaia Nord-Navodari gasim un hotel nou, ianugurat in 2017, la 250 de metri de plaja. Cu spatii amenajate aerisit, simplu si confortabil, in culori relaxante de vara. Hotel Nayino poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta la malul marii.

 

Hoteluri cu statii de incarcare electrice

 

Vorbind de ascensiunea dezvoltarii zonei, iata ca in 2018, la aproximativ 50 de metri de plaja a aparut Hotel Manor de 4 stele. Managementul hotelului pune la dispozitia oaspetilor sai o statie de incarcare pentru masinile electrice, dar si parcare unde iti poti lasa masina in siguranta.
Micul dejun este servit în restaurantul hotelului localizat la parter și pe terasa acestuia.
Din pacate, hotelul nu ofera acces si pentru animalele de companie.

hotel cu statie de incarcat electrica