Mera Sky, hotel ce face  parte din Mera Resort din Venus  a fost  inaugurat in 2015, iar in 2016 i s-au alaturat Mera Blue si Mera Villas. In urma acestei fuziuni , Mera Resort ajunge  cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului romanesc.
Mera Resort s-a nascut prin modernizarea hotelurilor Cocorul si Pajura la care in 2016 li s-au adaugat fostele vile Venus, actualul Mera Villas 4*. Cine nu-si aminteste de cum aratau in perioada comunista cele doua hoteluri turn, dar si celebrele vile Venus ce gazduiau turistii sositi din Polonia si vechea Cehoslovacia?!
mera-3

Un grup de investitori romani au riscat si au castigat pariul cu turismul estival, prin constructia celebrului complex hotelier all inclusive, ajungand ca inca din luna iunie 2016  pana in septembrie 2016, gradul de ocupare sa fie de 100%
Camere duble, junior suite, apartamente cu doua dormitoare, sau apartamente cu camere individuale, toate acestea fac parte din paleta larga de spatii de cazare din Mera Resort 4*.
Fiind un complex hotelier ce promoveaza serviciile “family all inclusive”, la Mera Resort gasim programe pentru copii, piscina cu  mini aquapark, animatori si locuri de joaca pentru cei mici, tobogane, trambulina, leagane. O adevarata nebunie pentru copii.
mera-2

Cat ne costa o vacanta all inclusive la Mera Resort

Daca preferati vacantele cu reducere early booking, atunci trebuie sa stiti ca pentru o vacanta all inclusive  de 5 nopti  cazare  la Mera Resort , pretul incepe de la 963 lei/persoana, ajungand in varf de sezon la 1465 lei/persoana. Tarifele cu early booking la Mera Resort sunt valabile doar pana la 14.01.2017.

In comparatie, pretul standard pentru acelasi numar de nopti  cazare, incepe de la 1168 lei/persoana, ajungand ca in varf de sezon sa scoateti din buzunar 1820 lei.
Comparati si cumparati acum vacante all inclusive  ieftine la Mera Resort.
Spatiile de cazare de la Mera Resort nu au dimensiuni foarte mari, specifice unei unitati de cazare de 4 stele. Suprafata unei camere duble este de 15,20 mp, ajungand ca un apartament dublu dormitor sa aiba 30 mp.
mera-camera

Facilitati oferite  Mera Resort

In cei 800 de metri patrati de apa, turistii vot beneficia de dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj si gheizere. Aqua vortex-ul se adreseaza amatorilor de senzatii tari, iar centrul SPA pune la dispozitia oaspetilor un hammam, perete cu sare de Himalya, avand efect terapeutic, piscine interioare, fantan de gheata, sauna uscata si umeda, cabinet de masaj.
Turistii nu duc grija locurilor de parcare, intrucat Mera Resort pune la dispozitie in mod gratuit 400 de locuri de cazare.
Cu sezlonguri, umbrele si masute la piscina, Mera Resort   urca in topul celor mai bune hoteluri all inclusive de pe litoralul romanesc.
mera-piscina