Oferte early booking Mamaia 2015

204 lei per persoana, sejur de 6 nopti cu mic dejun este una dintre cele mai bune oferte early booking Mamaia 2015. Urmatorul pret de 248 lei per persoana, sejur de 5 nopti cu mic dejun il gasim la hotel Aurora 2* din Mamaia. Multe oferte early booking Mamaia 2015 sunt valabile pentru rezervari efectuate pana la data de 31.12.2014.
In ultimii ani, statiunea Mamaia a devenit cea mai populara destinatie estivala de pe litoralul romanesc datorita investitiilor care s-au realizat aici in parcuri acvatice, modernizari de hoteluri si construirea altora care dispun de numeroase facilitati pentru familiile cu copii. Unul dintre punctele de interes pentru familiile cu copii il reprezinta conceptul de all inclusive pe care , din ce in ce mai multe hoteluri din Mamaia il aplica.

Oferte early booking Mamaia 2015

Cea mai buna optiune pentru o vacanta ideala la malul Marii Negre de pe litoralul romanesc. Cei 8 kilometri de plaja de nisip fin, amenajata cu sezlonguri si umbrele, este unul dintre motivele pentru care turistii romani aleg sa-si petreaca vacantele estivale in Mamaia. Cum intrarea in apa este de regula lina si fara pietre si scoici, Mamaia este cea mai indicata statiune estivala pentru familiile cu copii mici.
Serile in Mamaia sunt adevarate spectacole de muzica si lumina, cu concerte in aer liber, atat pentru adulti , cat si pentru copii, ceea ce atrag ca un magnet turisti si din alte zone ale litoralului romanesc. Aleea de promenada din Mamaia este intesata de restaurante elegante, terase cu specific, cluburi, pizzerii si discoteci.
Turistii, amatori de miscare in aer liber, gasesc in Mamaia terenuri de tenis, minigolf, volei si baschet.Sporturile nautice pot fi practicate cu succes fie pe mare , fie pe Lacul Sitghiol, care indeplineste toate conditiile pentru a practica wind-surfing, yahchting, schi-nautic si zborul cu parapanta.

oferte early booking mamaia 2015

oferte early booking mamaia 2015

Atractii turistice in Mamaia

Aqua Magic este considerat unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din tara, aflandu-se chiar la intrarea in statiune Mamaia, dinspre Constanta. Aqua Magic dispune de locuri de joaca pentru copii formate din piscine, dintre care 2 sunt unite, tobogane, ciupercute-dus, un rau curgator ce comunica cu toate piscinele in care se plonjeaza de pe tobogane, piscine pentru adulti, tobogane pentru adulti. Va puteti relaxa pe sezlongurile amenajate in jurul piscinelor, iar la barurile din interiorul parcului puteti servi bauturi racoritoare, cafele , cockatiluri etc.

Telegondola reprezinta o adevarat realizare in statiunea Mamaia, instalatia complexa pe cablu fiind destinata turistilot care doresc sa admire panorama statiunii. Va puteti imbarca din doua statii, prima aflata in zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua , la 2 kilometri distanta de zona Cazino Mamaia. O calatorie cu  telegondola dureaza 8 minute.

oferte early booking mamaia 2015

oferte early booking mamaia 2015

Satul de vacanta Luna Park , plin de jocuri si lumini colorate atrage ca un magnet copii veniti in vacanta cu parintii in Mamaia. Satul de Vacanta pune la dispozitia turistilor magazine cu suveniruri si restaurante ce reprezinta fiecare zona geografica a Romaniei.

Insula Ovidiu, situata in mijlocul Lacului Siutghiol, a nascut numeroase legende , printre care si aceea legata de exilul poetului latin Ovidiu, care a compus aici o buna perioad de timp.Pe frumoasa insulita amenajata cu un complex turistic, unde se servesc in principal preparate din peste, se poate ajunge cu vaporasul sau cu salupa.

Cluburile din Mamaia

Cluburile din Mamaia au fost si vor ramane si pentru vara 2015 centrul distractiei de pe litoral. Mii de tineri vor petrece seri de-a randul in aceste localuri, platind 600 de lei pentru o sticla de sampanie sau 33 lei pentru 50 de grame de whisky Jack Daniels. Daca doriti sa petreceti intr-unul dintre cluburile de fitze din Mamaia, ar trebui sa stiti dinainte ca, consumatia minima facuta la mese este de doua sticle de alcool tare, adica  aproximativ 1.500 lei. Aici ne referim la whisky de proasta calitate si la votca. Pentru o sticla de sampanie, trebuie sa scoti din buzunar si 3.000 de lei. Baieti, atentie la "falsele consumatoare", platite in scopul incurajarii barbatilor pentru a consuma cat mai mult!

oferte early booking mamaia 2015

oferte early booking mamaia 2015

No Comments Yet.

Leave a comment