460 unitati de cazare, psicine, sali de conferinte, 6 apartamente de lux si cele mai modern centru de relaxare si tratament. Acesta este complexul Steaua de Mare 3*, unul dintre cele mai moderne resorturi de relaxare din sudul litoralului romanesc. Plus 3 hoteluri, 2 complet renovate (Delfinul si Meduza), iar un altul in curs de modernizare (Steaua de Mare).

steaua de mare
steaua de mare

Steaua de Mare, un complex all inclusive, dar si un modern centru wellness.

Steaua de Mare a ajuns sa detina cel mai modern centru wellness, relaxare si tratament de refacere si recuperare.

Aici, oaspetii complexului Steaua de Mare vor descoperi mirajul masajelor subacvale sau a celor cervicale. 60 de paturi de relaxare va asteapta pentru a va destresa de cotidian. Zona de wellness iti va pune la dispozitie o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL.

Umbra lui Gheorghiu Dej la Steaua de Mare

Noutatea Complexului Steaua de Mare, dar si pata de culoare este punerea in valoare a celor 6 apartamente de lux, unde odata se rasfatau doar liderii de odinioara a PCR: Gheorghe Gheorghiu Dej. Aceste vile, odinioara folosite ca resedinte de vara de catre liderul comunist si apropiatii acestuia, au fost complet modernizate, fiind disponibile in regim hotelier.
ap-4

Un aparatment de lux cu 4 dormitoare  si un living, are o suprafata de 160 mp, gradina cu terasa situata pe faleza marii. Fiecare dormitor dispune de baie proprie, iar livingul cu bucatarie utilata are o zona de servit masa, zona de relaxare cu canapea si TV.

Poti inchiria intregul parter al Luxury Villa compus din 6 dormitoare cu grupuri sanitare individuale, 2 living-uri de peste 100 mp, o gradina de peste 500mp pe faleza marii, foiosor, terasa acoperita, jacuzzi exterior si mini piscina pentru copii.
apa-2