In acest sezon estival in top hoteluri de lux pe litoralul romanesc va intra si noul

Phonenicia Royal Hotel 5*. Varful de lance al lantului Phoenicia, “Royal ” este mult mai mult decat un hotel de lux.

Cele 144 de camere si apartamente generoase in spatiu, ofera oaspetilor privelisti ce se pot admira chiar din jacuzzi-ul instalat in interiorul camerei.

In cele patru restaurante, turistii se pot delecta cu o bogata varietate de preparate din bucataria italienesaca, romaneasca sau libaneza.

Un cocktail il poti savura pe unul dintre sezlongurile confortabile instalate pe frumoasa plaja de nisip a hotelului.

Phoenicia Royal 5* poate fi alegerea ta pentru vacanta 2017.

Ministatiunea de lux pe cea mai intinsa plaja privata din Mamaia, Hotel Vega 5* este un adevarat spatiu de relaxare dotat cu cele mai moderne facilitati: baldachine, 250 de sezlonguri si centru de masaj pe plaja.

Mult schimbat, fata de cum  cu il stiam din secventele din “Nea Marin Miliardar”, turnate aici prin 1979, Hotel Vega 5* este unul dintre hotelurile de lux de pe litoaralul romanesc ideale pentru o vacanta in familie sau in cuplu.

In Hotel Vega nu mai gasim personajele pitoresti, precum Gogu a lui Pupaza sau receptionerul Sache. In locul acestora, aici gasim un personal calificat la cel mai inalt nivel, asigurand un manageriat profesionist.

Camerele  si apartamentele  hotelului Vega au fost concepute si amenajate pentru fiecare tip de calatorie. Camere Family  destinate familiilor sosite aici in vacanta, camere duble superioare-pentru cupluri. Designul camerelor este axat pe elemente ale filozofiei feng shui.

In 1959, in Mamaia se inaugura un hotel  cu numele de Yalta. Cativa ani mai tarziu, numele lui a fost schimabt in Hotel Bucuresti. In 1999, marele fotbalist Gica Hagi, face un pariu cu turismul romanesc, achizitionand fostul Hotel Bucuresti. Dupa un amplu proces de modernizare si transformare, noul Iaki 4* rivalizeaza cu cele mai bune hoteluri de lux  pe litoralul romanesc.

 

Deschis in 2002, Iaki  Spa este sprimul spa de pe litoralul roamnesc. Dupa reamenajarea si modernizarea din 2012 finantate din fonduri europene, Iaki Spa a devenit unul dintre reperele turismului de la marea Neagra.