Top hoteluri Eforie Nord

Am incercat sa facem un top al celor mai bune hoteluri din Eforie Nord, neavand pretentia de a fi cel mai bun, insa este intocmit dupa vizite directe la unitatile hoteliere respective.

1. Hotel Europa 4* Eforie Nord

Recomandat ca fiind cel mai bun hotel din Eforie Nord, asigurand cele mai bune conditii de cazare, una dintre cele mai bune pozitionari fata de plaja proprie de nisip, amenajata cu sezlonguri si umbrele (aproximativ 150 de metri, cea mai moderna baza de tratament.

2. Hotel Fortuna 3* Eforie Nord

Situat la aproximativ 500 de metri de plaja, insa beneficiind de ce cea mai buna amplasare, intr-un dintre cele mai linistite zone ale statiunii, Aleea Perlei, a fost complet renovat in anul 2011, fiind dotat cu mobilier complet nou, beneficiind de sistem de climatizare, telefon in camere si conexiune internet wireless.
Piscina in aer liber pentru adulti, piscina pentru copii, barul de la piscina, locul de joaca pentru copii, precum si mini centrul spa, recomanda hotel Fortuna ca unul dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele din Eforie Nord.

3. Hotel Vera Eforie Nord

O alta unitate de cazare de 3 stele , situata in centrul statiunii, "kilometrul zero"  al statiunii Eforie Nord, poate fi una dintre optiunile dumneavoastra pentr un sejur in Eforie Nord in sezonul estival 2014. Hotelul Vera 3* s-a transformat intr-un adevarat complex hotelier alactuit din 3 cladiri principale, A, B si C, toate avand aceleasi facilitati si conditii de cazare.

4. Complex Bran Brad Bega Eforie Nord

Renovat in anul 2009 , Complexul hotelier Bran-Brad-Bega 4* se afla situat in zona Belona , la aproximativ 20 de mteri de plaja. Desi complexului hotelier i s-au atribuit 4 stele, noi consideram ca 3 stele ii erau suficiente, avand in vedere marimea spatiilor de cazare, pastrata de pe vremea cand aceste hoteluri erau clasificate la 2 stele.
Distanta foarte mica fata de cea mai populara plaja din Eforie Nord (Belona), face ca cele 600 de locuri de cazare , in timpul sezonului estival de varf sa fie insuficiente pentru cei care-si doresc sa se cazeze la Bran-Bega-Bran.

5. Complex hotelier Dunarea Eforie Nord

Desi situat la aproximativ 800-1000 de metri de plaja, recomandam Complexul hoteliere Dunarea 3*, ca fiind cel mai bun hotel ce acorda servicii de all inclusive in Eforie Nord.
In linie dreapta, pana la plaja Belona sunt 400 de metri, aproximativ 5-7 minute de mers pe jos.

6. Complexul hotelier Steaua de Mare 3* Eforie Nord

Proaspat renovat si redeschis publicului in anul 2013, pentru sezonul estival 2014, adopta o noua politica de marketing, lansarea unui nou concept all inclusive in Eforie Nord. La ce nivel al calitatii, vom vedea.
Cert este ca in Eforie Nord au aparut si au fost renovate foarte multe unitati de cazare, dovada ca aceasta statiune estivala a inceput sa renasca, este un argument in plus ca turistii romani au inceput sa caute acele statiuni balneocliamterice in care sa imbine sejurul de vacanta recreativ cu cel curativ.

 

No Comments Yet.

Leave a comment