In acesata vara, statiunea Venus te asteapta sa petreci o vacanta de 5 stele la Hotel Inter 5*

La ce pret?

Tarifele incep in iunie 2019 de la 1271 lei/pers/ sejur de 5 nopti cazare cu mic dejun si ajung in varf de sezon la 2037 lei/pers/sejur de 5 nopti cazare cu mic dejun.

Hotel Inter 5* este amplasat in centrul statiunii Venus, chiar pe malul marii, cu acces direct pe plaja. Modernizat si reclasificat la 5 stele in 2013, Hotel Inter Venus este construit pe 5 etaje, punand la dispozitia turistilor camere si apartamente elegante si confortabile. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere la mare.

 Facilitatile hotelului Inter Venus 5*

Restaurantul hotelului este compus din 3 saloane cu o capacitate de 160 locuri unde se serveste o gama variata de preparate din bucataria internationala si regionala. Terasa moderna ofera oaspetilor sai o panorama frumoasa asupra marii.

Turistii care doresc sa se relaxexe in minivacanta lor la malul marii beneficiaza de conditiile excelente create de un Centru Spa modern ,prevazut cu sala de fitness, sala de masaj si sauna.

Piscina exterioara este o alta zona de relaxare pentru oaspetii hotelului Inter Venus 5*.

Statiunea Venus este situata intre Saturn si Cap Aurora, la 20 metri deasupra nivelului marii. Venus a intrat in circuitul turistic in 1972 nu numeroase hoteluri cu nume de fete, multe dintre ele suferind modernizari substantiale si schimbandu-si brandul.

Plaja dintre Saturn si Venus are o lungime de 2 km, avand o latime de 200 de metri. Mai multe despre noua imagine a statiunii Venus intr-o viitoare postare.